itw_construction_logo

  

 

  

 

toolmatic-tausta.jpg

Saksalaisvalmisteinen Toolmatic-tuoteperhe soveltuu teollisuustuotantoon niin linja-asennuksissa kuin robottisovelluksissa ja Toolmatic-naulaimilla saavutetaan erittäin nopeat ja tarkat kiinnitykset verrattuna perinteisiin, käsinaulaimista modifioituihin naulaimiin.

Käyttösovelluksesta riippuen saavutetaan jopa 14 kiinnitystä sekunnissa. Tarkkaan harkitut tekniset ratkaisut ja perusteellinen tuotekehitystyö takaavat laitteille sekä pitkän käyttöiän että huoltovälin.

Toolmatic-naulaimet on mahdollista varustaa monenlaisilla elektronisilla sensoreilla, jotka valvovat automaattisesti kiinnitysten onnistumista sekä kiinnitystarvikelippaan täyttöastetta. Ne voidaan varustaa myös erityyppisillä lipastusratkaisuilla: robottikäytössä voidaan käyttää automaattista latausasemaa, jolloin tuotantoa ei tarvitse keskeyttää. Myös linjaratkaisuissa päästään keskeytymättömään tuotantoon esimerkiksi vaihdettavilla lippailla. Valikoimasta löytyvät laitteet lähes kaikille teollisuuden kiinniketyypeille, niin hakasille, dyckerteille kuin rulla- ja kampanauloille. Pituudet voivat vaihdella 6mm:stä aina 220mm asti.

Toolmatic-naulaimia on laajalti käytössä puunjalostusteollisuudessa, kuten valmistaloteollisuudessa, ovi- ja ikkunateollisuudessa, huonekalu- ja keittiökalusteteollisuudessa, puusepänteollisuudessa ja puupakkausteollisuudessa.

Toolmatic-kuvastoKuvasto

[englanninkielinen, pdf]

Toolmatic-videoToolmatic-video

[englanninkielinen]