itw_construction_logo

Yritys

 

 

50 vuotta rakentamassa!

 

  

   > Lue lisää yritysarvoistamme

   > Lue lisää tuotantoarvoistamme

 

ITW Construction tarjoaa laajan valikoiman kiinnitystarvikkeita puu, betoni- ja teräskiinnittämiseen sekä karminasennuksiin. Tuotteemme on suunnattu ammattirakentajille sekä teollisuuden tarpeisiin.

Ammattirakentaja löytää laadukkaat kiinnitysratkaisut laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta ja teollisuusasiakkaamme tietävät, että heidän tuotantotyökalunsa ovat aina ehdottoman luotettavia.

Valmistamme, kehitämme ja markkinoimme omia laatutuotteita, joista johtavia tuotemerkkejämme ovat Paslode, Spit ja Adjufix. Lisäksi myös Haubold-tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Kattava tuoteperhe ja asiantuntemuksemme takaavat aina parhaat ratkaisut pohjoismaiseen ilmastoon.

 

Kuulumme kansainväliseen, jo yli 100-vuotiaaseen ITW-konserniin, jonka palveluksessa on maailmanlaajuisesti yli 50.000 työntekijää.

 

 

Teollisuusasiakkaamme Jälleenmyyjämme

Teollisuusasiakkaille tarjoamme laajan, räätälöidyn  valikoiman naulaimia ja kiinnitystarvikkeita sekä mm. Paslode Toolmatic-tuoteperheen linjastotuotteita. Olimme uraauurtavia tuodessamme puuteollisuuteen paineilmakäyttöiset naulaimet nauloineen ja hakasineen ja mm. nauhoitetut ruuvit ovat kuuluneet valikoimaamme ensimmäisenä maailmassa.

Jälleenmyyjillemme tarjoamme tukea mm. tuote-esittelyjen muodossa. Tarjoamme tuotekoulutusta sekä jälleenmyyjäliikkeidemme kiinnitystarvikemyyjille kuin myös heidän ehdottamille rakennustyömaiden työntekijöille.

Huoltopalvelumme

Kaikkia asiakkaitamme kuin myös tuotteidemme loppukäyttäjiä palvelee kattava merkkihuolto-palvelumme Vantaan Askistossa.

> Lue lisää huollosta

Tuotemerkkimme Suomessa

spit

Nopeat ja kätevät kiinnitykset teräkseen ja betoniin. Helpot yksinkertaiset ratkaisut kaikkiin uudiskohteiden ja saneerauskohteiden työtarpeisiin. Väriltään ja muotoilultaan tunnistettava edelläkävijä. Laatumerkki. Euroopan johtava tuotemerkki betonikiinnityksen alalla perustamisvuodesta 1949 alkaen. Lukuisia patentteja. Valikoima luodaan ja valmistetaan omissa tuotekehitys- ja testikeskuksissa sekä tuotantolaitoksissa Ranskassa, Belgiassa ja Saksassa. Kaasukäyttöiset naulaimet, panosnaulaimet, poraus- ja piikkaustyökalut, timanttileikkaus- ja poraus, betonin työstäminen. Mekaaniset ja kemialliset kiinnikkeet. Vuoteen 2016 asti tarjosimme Spit-tuotteiden tukena myös Heller-poranterävalikoimaa.

> www.spit.fi

 

 

Puukiinnityksen ja kaasukäyttöisen tekniikan ehdotonta eliittiä. Innovatiivinen, johdottoman naulaustekniikan kehittäjä 25 vuoden kokemuksella. Toimivuutta pohjoismaisissa sääoloissa, jopa -15 asteen pakkasessa. Runkotöihin, viimeistelyyn. Impulssinaulaimet, paineilmanaulaimet, kompressorit. Naulakaasupakkaukset. Teippisidosteiset 34°:set vinolipas- ja viimeistelynaulat.

> www.paslode.fi

 

   

Kekseliäät ja pitävät puukiinnitysratkaisut, jo 70 vuoden ajan. Duo-Fast työkalut ja kulutustarvikkeet vaihtavat 1.1.2016 alkaen nimeä ja liittyvät Paslode-tuoteperheeseen.

> www.duo-fast.fi

 

 

haubold

 

Saksalaista osaamista jo yli 100 vuoden ajalta. Hakaskiinnittämisen osaaja. Erikoisuutena myös räätälöidyt naulaimet. Hakasnaulaimet, paineilmalla toimivat rullalipasnaulaimet ja runkonaulaimet jopa 220mm naulapituuteen saakka.

> www.haubold.fi

 

 

adjufix

Pohjoismainen keksintö ikkunan ja oven karmien asennukseen. Helppo ja nopea asennus ilman kiiloja. Asennukset puuhun, kevytbetoniin, betoniin ja tiileen. SmartPack-pakkaukset yksittäisten ovien ja ikkunoiden asentamiseen.

> www.adjufix.fi