itw_construction_logo

 

OrangeGlobe

 

Asiantunteva


Olemme erittäin ylpeitä laajasta rakennus-osaamisestamme. Ei ole montakaan kiinnitys-ratkaisua, jotka

jättäisimme muiden tehtäväksi. Meille on myös tärkeää jakaa osaamistamme ja kouluttaa muita. Uskomme, että kokemuksemme ja alati karttuva tietotaitomme vievät meitä yhä pidemmälle.

 

 

 

Laadukas

 

Pohjolan ilmasto edellyttää äärimmäisen laadukkaita rakennustuotteita. Kaikki laitteemme toimivat erinomaisesti rakennustuotannossa ja kiinnikkeemme kestävät myös ajan hampaassa. Valmistuksessa huomioidaan paikalliset sään vaihtelut sekä tuotteidemme korkeat laatuvaatimukset. Uskomme, että laatu on kestävyyden tae.

Kyvykäs


Meillä on ainutlaatuiset resurssit sekä valmistaa että toimittaa tuotteita paikallisesti. Uusille ajatuksille avoimet työntekijämme luovat alati uusia, innovatiivisia järjestelmiä ja menetelmiä. Työtä nopeuttavat ratkaisut ovat myös ergonomisia ja ehdottoman laadukkaita. Meillä on resursseja panna suunnitelmamme käytäntöön.

 

 

Ratkaiseva


Tarjoamme kestävään rakentamiseen laadukkaita kiinnitysratkaisuja – aina ulkopaneelikiinnityksistä ikkuna- ja ovi­kiinnityksiin ja kattoasennuksiin – oli kyseessä sitten betoni- tai puurakenteet. Voimanlähteenäsi on tilanteesta riippuen kaasu, paineilma, ruuti tai raaka lihasvoima. Meillä on asiantuntemusta, laatua ja kykyä tarjota kaipaamiasi ratkaisuja.